NAUJIENA LIETUVOJE!
“7 DIENŲ SUPER DETOX MITYBOS PROGRAMA“
Detoksikuoja, Lieknina, Jaunina

Tai ne dieta – tai itin aukštą maistinę vertę turinti, organizmą detoksikuojanti, atstatanti, jauninanti, liekninanti, šarminanti mityba, paremta augaliniu maistu.

Itin kruopščiai ir dėmesingai sudėliotas mitybos planas neleis Jums kankintis nuo alinančių, mažą maistinę vertę turinčių dietų.

Mūsų bendras tikslas-padėti Jums itin lengvai apvalyti kūną nuo toksinų, turėti gražią odą, ramų ir gilų miegą, susigrąžinti energiją, numesti nereikalingus kilogramus, kurie ir yra užteršto organizmo rodiklis ir pasekmė.

Sužinosite gausybę naujų dar niekad negamintų patiekalų receptų ir būsit smagiai nustebinti, kad toks maistas gali būti gardus, sotus, maistingas ir itin lengvai paruošiamas. Nauji skoniai, nauji deriniai ir viskas labai gardu:)

Verta žinoti, kad paruošta programa yra skirta organizmo valymui, detoksikacijai, nes kiekvieno patiekalo maistinė vertė yra turtinga, visų dienų mitybos planas subalansuotas taip, kad gautumėte visų reikalingų medžiagų, vitaminų iš maisto.

Taip pat nepamirškite, kad šiai programai pasiruošti, pateikiau ir visą reikalingą buitinę įrangą, sudariau produktų krepšelius kiekvienai dienai, kurie palengvins apsipirkimą, bei dalinuosi informaciją apie augalinę mitybą, kuri pati savaime yra itin maistinga, atstatanti taip žmogaus organizmui reikalingus enzimus.

Šioje programoje rasite visos savaitės mitybos planą, o taip pat receptus ir jų aprašymus kaip pagaminti.

Mūsų bendras siekis – Jūsų organizmo detoksikacija, Jūsų geresnė nuotaika ir aukštesnis energijos lygis!

detoxŠios programos poveikis organizmui

Žarnynas šalina ne tik maisto atliekas, bet ir mirusias mūsų organizmo ląsteles ir audinius, kaip fizinės ir protinės veiklos pasekmę. Jeigu jos nepašalintos, tai sukelia baltymų irimą, kuris didina toksemiją – kraujo apnuodijimą arba acidozę – rūgštingumo didinimą. Tokių organizmo atliekų susikaupimas kenkia mūsų sveikatai gerokai daugiau nei manoma, todėl jų pašalinimas yra viena iš svarbiausių priemonių, siekiant teigiamų rezultatų.

Žmogaus organizme gyvena blogosios ir gerosios bakterijos. Gerosios bakterijos klesti deguonies priturtintoje terpėje. O blogosios bakterijos, vėžio ląstelės, infekcijos, virusai, parazitai bei grybai renkasi anaerobinę, t.y. mažai deguonies turinčią aplinką, joms yra labai sunku išgyventi deguonies prisotintoje aplinkoje.

Todėl yra labai svarbu papildyti savo kūną šiuo mums gyvybiškai svarbiu elementu – deguonimi. Taip pat labai svarbu atstatyti fermentų trūkumą, kris atsiranda maitinantis rūgštiniu maistu-kepimas, pervirimas, skrudinimas, miltiniai, pieno produktai bei gausi gyvūninės kilmės produktų mityba.

Šios programos metu audiniai bus maitinami pilnaverčiu šarminiu, kuriame gausu fermentų maistu. Ši 7 dienų „super detox mitybos programa“ – perėjimas į naują sveikatos, savijautos lygį. Subalansuoti ir kruopščiai apgalvoti septynių dienų maisto receptai, kurie žingsnis po žingsnio padės atstatyti organizmo pusiausvyrą, atnaujins ir sugrąžins energiją bei suformuos natūralius įpročius rūpintis savimi bei maitintis sveikiau.

Visi receptai atrinkti taip, kad Jūsų organizmas gautų visas reikalingas ir pačias maistingiausias medžiagas, o kartu detoksikuotų, pilnavertiškai maitintų bet tuo pačiu ir neapkrautų virškinimo sistemos.

Mūsų organizmas yra unikalus. Tik reikia jam padėti atsikratyti per laiką sukauptais toksinais, kad vėl natūraliai funkcionuotų ir vėl galėtume girdėti tikruosius jo poreikius.

 

Programą įsigyti galite čia:
http://gyvasmaistelis.lt/lt/prekes2/programos/7-dien%C5%B3-detox-mitybos-planas-detail.html

Būkit Sveiki ir laimingi!
Programą sudarė Gražina Gum
  1.  avataras
    Anonimas

    ·

    Gal galite parašyti kokią buitinę techniką reikia turėti?

    Patinka

    1. grazinagum avataras
      grazinagum

      ·

      Tereikia turėti blenderį-kokteilinę (geriausia kuo galingesnį, pvz. 1200 W) ir maisto smulkintuvą su S formos peiliuku, viskas :) O toliau tik tarkos, aštrūs peiliai, lentelės pjaustymui, hermetiniai indeliai – tai, kas yra tikriausiai kiekvienoje virtuvėje.

      Patinka

  2. Diana avataras
    Diana

    ·

    sveiki, kaip suprantu, maitinant kudiki, galima bandyti sia programa. Taciau ar visi susikaupe slakai ir kitas blogis besivalantis is organizmo nepereis kudikeliui? :)

    Patinka

    1. grazinagum avataras
      grazinagum

      ·

      Diana. kaip tik pienelis bus dar maistingesnis.
      Tai pati natūraliausia ir itin aukštą maistinę vertę turinti mityba.
      Tai nėra staigus, drastiškas ar momentinis organizmo valymas.
      Neutralizuojami šlakai, esant šarminei mitybai. Bet nėra šokinio išmetimo iš organizmo, kad pakenktų pienukui.

      Patinka

  3. Gytė Knašaitė avataras
    Gytė Knašaitė

    ·

    o kur galima nusipirkti sia programa?

    Patinka

    1. grazinagum avataras
      grazinagum

      ·

      Gyte, programą galite įsigyti internetu, atsiųsime ją el. paštu:
      http://www.gyvasmaistelis.lt/lt/prekes2/programos/7-dienų-detox-mitybos-planas-detail.html

      Taip pat turime ir spausdintą variantą, jei domina rašykite: info@superdetox.lt

      Patinka

  4.  avataras
    Anonimas

    ·

    Sveiki,siuo metu turiu problemu su skydliauke. ar galiu laikytis sios programos?

    Patinka

    1. grazinagum avataras
      grazinagum

      ·

      Sveiki, aišku, galite laikytis :)
      Tai nauda viso organizmo sistemoms!
      Juk atkuriama, atstatoma organizme tai, ko trūksta ir kas nėra gerai..

      Patinka

Parašykite komentarą